Dec 9, 2008

mari kongsi ilmu 1

okay, kalau korg perasan la kan, blog aku ada 'baca selanjutnya' atau translation ' read more' dan juga ' ringkasan' or ' summary' dimana korg leh klik untuk full post or short post kan. Marila aku kongsi cane nak wat benda tu. senang je. (aku pun leh la bukak balik post neh kalau tibe2 nak bukak blog baru). makasih Qistina and Blog Menjerit for this good tip.

Beginilah cara-cara yang perlu dilakukan. (iye, tidak perlukan kepandaian dalam CSS, hanyalah secebis keberanian)

Lawatila website ini. Sgtla membantu.
( saya belum belajar cara nak post CSS coding lagi. huhu)

p/s : Ilmu itu berguna kalau dikongsi bersama rakan taulan.
Post a Comment